söndag 22 september 2013

Kommentarer efterlyses

och feedback på bloggens innehåll. Ja, jag ser allt att ni läser, vilka ni ni nu är. Eftersom jag hade problem, eller folk hade problem att kommentera så vill jag ju gärna veta om det fungerar. Dessutom är det ju alltid lite roligare att skriva när man vet vilka det är som läser.

Som jag skrev tidigare så har vädret varit lite si och så. Idag när vi ska lämna Koh Tao bakom oss så visar hon (ön) sin bästa sida. Solen skiner och det är vindstilla. Det i sig innebär att herr & fru S kommer att tillbringa 1h 40min på ett soligt tak på den färja som ska ta oss till Koh Samui och The Montien House där vi ska tillbringa natten.
Vi har bott där förut och rekommenderar varmt detta mysiga ställe :) Måste älska Agoda och deras belöningssystem. Loggade in för att boka hotell på Samui och i Bangkok och hade så mycket poäng att plocka in fr förra resan att jag betalade 96kr för två hotellnätter :) Hotellet i Bangkok heter Stable Lodge och är ett litet familjeägt (thai/dansk) hotell som med sina fem våningar och en tropisk trädgård långt nedanför skyskrapornas siluetter ger en gemytlig känsla av lugn samt tystnad i "the city that never sleeps". Det ligger dessutom centralt med bara 3 min promenad till underbara hektiska Sukhumvit road och BTS stationen Nana.
Dagens restips avslutas med ett "kosttips", ta med kokosolja när du drar utomlands! Den har varit min räddning avseende mättnadskänsla. Maten är ju inte så fet i det här landet men väl kolhydratsspäckad och en gryta med kokosmjölk i räcker inte i fettmängd (för mig i alla fall) så ett par teskedar i morgonkaffet har gjort susen. Här på Cafe del Sol har de tittat lite undrande på min burk och behållit den i sin kyl åt mig. Varje gång jag kommer hit så åker burken fram långt innan jag ens kommit på att jag vill ha den....service :)

Jaha, nähä, mot bungan för att packa ner all ren tvätt vi lämnade in i förrgår. 30kr kostade det att få 3kg skitig tvätt utbytt mot ren = ingen panik att boka tvättstugan när vi väl kommer hem! Bara en sån sak. Sen ska vi köpa båtbiljetter och ligga på stranden i det sista.

Ha en skön dag! (Ja, det går bra att följa mig på Instagram ;)

2 kommentarer:

  1. Har svprt med nätet just nu men du vet att jag läser din blogg! Vill inte vara utan din energi! ;) hoppas resan varit bra!

    SvaraRadera
  2. Tack kära du :) Jag saknar din blogg.....men du kommer väl tillbaka nån dag ;)

    SvaraRadera